Op zoek naar een huwelijksfotograaf in Leuven?


Bij DJL-Photo houden we ervan om uw mooiste momenten vast te leggen op de gevoelige plaat. Gezien we beiden sociaal en behulpzaam zijn, doen wij er alles aan om van uw unieke momenten een onvergetelijke herinnering te creëren.

Als huwelijksfotograaf in Leuven zorgen we voor een volledige reportage en indien gewenst nog voor veel leuke extra’s. Zo heeft u de mogelijkheid om het maken van een mooie, romantisch en professioneel album aan ons over te laten en dat terwijl u toch zelf kiest welke foto’s voor uw echt niet mogen ontbreken. Ook voor uw bedankingskaarten of save-te-date shoots kan u bij ons terecht.

Wij bieden een volledige service waar u nog lang van zal genieten. Unieke herinneringen, de eerste tranen bij het zien van uw toekomstige echtgenote na zoveel maanden voorbereidingen. Wij, als uw huwelijksfotograaf, zullen deze momenten van vreugde ontroering, fiere ouders, spelende kinderen en nog veel meer, vastleggen voor het leven.

Onze passie is om u een uniek aandenken te schenken aan deze perfecte dag.


Waarom voor ons kiezen?

  • Een unieke trouwreportage
  • Alle foto’s bewerkt in hoge resolutie en zonder watermerk
  • Een gepersonaliseerde USB
  • Een foto film met achtergrondmuziek
  • Transport inbegrepen overal in België (andere plaatsen op aanvraag)
  • GEEN ANDERE ONVOORZIENE KOSTEN – DE VERMELDE PRIJS IS OOK DE BETAALDE PRIJS!!!


Huwelijksfotografie Leuven


Aarzel niet langer en neem vandaag contact met ons op. Laat ons weten hoe jullie droomdag eruit ziet. Ook een vrijblijvende en volledig gratis ontmoetingsafspraak in Leuven is bij ons inbegrepen. Bij ons bent u zeker van een professionele, sociale en betaalbare aanpak zonder onaangename verassingen achteraf!

LOVEBIRDS ROMANCE LOVERS GOLDEN + Balloons HUWELIJK IN HET BUITENLAND
2 fotografen gedurende 6u aaneensluitend 2 fotografen 2 fotografen IDEM ALS LOVERS 2 fotografen
Voorbereidingen Voorbereidingen Voorbereidingen 4 ballonzuilen (kleur naar keuze) Voorbereidingen
Gemeentehuis en/of kerk Gemeentehuis en/of kerk Gemeentehuis en/of kerk 50 witte ballonen Gemeentehuis en/of kerk
Unieke shoot op locatie binnen en/of buiten Unieke shoot op locatie binnen en/of buiten Unieke shoot op locatie binnen en/of buiten 20 ballontrossen van 3 ballonnen ‘stoeldecoratie voor bv kerk’ Unieke shoot op locatie binnen en/of buiten
Foto’s tijdens de receptie Foto’s tijdens de receptie Foto’s tijdens de receptie 4 ballonnen met LED verlichting en gepersonaliseerd met jullie namen Foto’s tijdens de receptie
Foto’s tijdens het diner Foto’s tijdens het diner 10 Glossy globes als tafeldecoratie Foto’s tijdens het diner
Foto's van de openingsdans en aansluitend 1 uur van het avondfeest Foto's van de openingsdans en aansluitend 1 uur van het avondfeest Foto's van de openingsdans en aansluitend 1 uur van het avondfeest
Lay-flat Album luxe uitvoering 42x30 cm van 100 foto’s in koffertje
799€ 1275€ 1700€ 1999€ Prijs op aanvraag afhankelijk van plaats en duur huwelijk

Bekijk Portfolio

    STUUR EEN BERICHT


    Aarzel niet om contact met ons op te nemen in verband met onze aanbiedingen: reservaties, beschikbaarheid aanvragen, vrijblijvend kennismakingsgesprek, verhuur, verkoop. Stuur ons een bericht en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.